Ana Bucik

Fordov novi kompaktni SUV je popoln odgovor na avtomobilske želje dinamičnih ljudi, ki so radi v mestu, še raje pa iz njega pobegnejo. Obetavna slovenska smučarka Ana Bucik je natanko takšne vrste, zato jo je EcoSport popolnoma navdušil.

Ana večino leta trenira. V času zimske sezone tako rekoč nima prostega časa. 

“Tekom meseca sem doma pet dni, ko predvsem počivam in nabiram energijo, najraje v družbi najdražjih."

Po zimski sezoni pa sneg z užitkom zamenja z morjem in dobro družbo. Sredi aprila, ko se tekmovalna sezona in preizkušanje opreme za prihodnjo sezono zaključita, si za dober mesec lahko privošči nekaj odklopa, ki ga rada preživlja aktivno.  

“Rada imam športe, v katerih se lahko družim s prijatelji, na primer odbojko in tenis, pogosto pa si privoščim tek samo zase,” pravi Ana. Pri tem se zanaša na Fordov novi SUV EcoSport, ki je oblikovan za mestno džunglo, a ustvarjen, da iz nje tudi pobegne.

 

“Raje izberem morje kot hribe, saj imam teh dovolj v drugih dveh tretjinah leta,” pravi Ana.

Po poletnih kondicijskih pripravah doma in na skupnih pripravah z ostalo ekipo se avgusta namreč že odpravijo na smučarske priprave v Argentino, ko so treningi že intenzivni. Nato pa se že začnejo tekmovanja po vsem svetu.

“Zato maja rada pobegnem na morje ali popotovanje v tople kraje.”

Ob vseh športnih in sponzorskih obveznostih pa Ana še študira, pri čemer si lahko izpite datumsko prilagaja glede na sezono. Tako jih navadno opravlja ravno zgodaj poleti in kakšnega še, ko se vrne s priprav v Argentini.

Tudi med študijem lahko z EcoSportom hitro pobegne na polnjenje baterij kam v naravo.

Robusten, a eleganten, z visokim položajem sedeža in z dobrim pregledom, jo z inteligentnim štirikolesnim pogonom AWD pripelje do dogodivščin na morju in v naravi, pa tudi do treningov, opravkov in številnih obveznosti. S Fordovimi izjemnimi tehnologijami za udobno, varno in vedno prijetno vozno izkušnjo, sistemom SYNC 3 za povezovanje s pametnimi napravami in vrhunskim zvokom B&O PLAY uživa v vožnji v najvišjem avtomobilu v svojem razredu.

Ana vas vabi na testno vožnjo! Prijavite se.