Uporabnost

Novi EcoSport vam zagotavlja fleksibilnost in pametno razporeditev prostora, zaradi katerih je to zmogljivo in privlačno vozilo tudi izjemno praktično.

 

Pri opisu EcoSportovih funkcionalnosti navajamo tudi takšne, ki so na voljo samo v določenih modelih ali za doplačilo. Za več informacij preverite trenutno veljavni cenik.
Never cold seats 720x720

Pametni zložljivi sedeži

Zahvaljujoč dobro premišljeni zasnovi se lahko zadnji sedeži zložijo tako, da v zadnjem delu omogočijo impresivnih 1.238 litrov prostora. Možnost ločenega podiranja sedežev z razdelitvijo 60/40 omogoča boljši izkoristek prostora, s čimer lahko občutno povečate prtljažni prostor v višino ali dolžino.

A handy adjustable floor 720x720

Priročno nastavljivo dno

Dno v prtljažnem prostoru ima tri nastavitve višine, tako da lahko pod njim ustvarite skriti predel različnih velikosti. Ko je dno na najvišjem položaju in so sedeži zloženi, dobite ravno podlago prtljažnika.

Built to conquer urban terrain 720x720

Zgrajen, da osvoji mestni teren

Visoki robniki, luknje, hitrostne ovire … Mestne ceste in ulice so lahko polne izzivov. Del robustne gradnje novega EcoSporta je tudi povišana razdalja od tal, zaradi katere boste na cilj prišli z lahkoto tudi po zahtevnejšem terenu.

U turns 800x450

Preprosti u-zavoji

Za razliko od tradicionalnih, večjih vozil SUV, ima novi EcoSport majhen obračalni krog: 10,6m od robnika do robnika. U-zavoji so zato na prometnih ulicah hitri in enostavni, tudi takrat, ko so na obeh straneh parkirana vozila.

Easily clears obstacles 800x450

Samozavestno nad ovire

Vstopni kot pri novem EcoSportu je 21,0 stopinj, izstopni kot 33,3 stopinje, prehodni kot pa 23,3 stopinj, če avtomobil ni naložen. Podatki o stopinjah se nanašajo na kot, pri katerem lahko avto zapeljete čez oviro, ne da bi pri tem podrsali po spodnjem delu: pomemben podatek pri vsakem sodobnem vozilu SUV.

Need to carry even more 800x450

Bi želeli naložiti še več?

Če želite prepeljati večje in za prevoz bolj nerodne predmete, lahko uporabite možnost strešnih nosilcev in praktično odstranljivo vlečno kljuko.

Complete the tought SUV look 800x450

Poskrbite za še bolj robusten SUV izgled

Na zadnja vrata je mogoče namestiti rezervno kolo, s čimer bo vaš EcoSport še bolj izstopal. S pokrovom v barvi karoserije je ta rešitev tako elegantna kot praktična. V primeru, da se za rezervno kolo ne boste odločili, imate v vozilu vedno na voljo komplet za popravilo pnevmatik.