Udobje in praktičnost

Najsodobnejše tehnologije za informacije in zabavo, posebej za novega EcoSporta ustvarjeni zvočni sistem B&O PLAY, majhni užitki, kot so ogrevanje sedežev in volana ... in še veliko, veliko več.

 

Pri opisu EcoSportovih funkcionalnosti navajamo tudi takšne, ki so na voljo samo v določenih modelih ali za doplačilo. Za več informacij preverite trenutno veljavni cenik.
Seamless technology you can control with your voice 720x720

Brezhibna tehnologija, ki sliši vsak vaš ukaz

Ford SYNC 3 je najsodobnejši sistem, ki omogoča, da ostanete povezani in upravljate svoj telefon, glasbo ali navigacijski sistem z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali z barvnim zaslonom na dotik. Povezuje se tudi z vmesnikoma Apple CarPlay in Android Auto, s funkcijo AppLink pa lahko dostopate do nekaterih priljubljenih aplikacij za pametne telefone. Funkcija "Live Traffic" vam pomaga pri izogibanju zastojem. S preprostim ukazom v angleščini "I'm hungry" lahko prikličete celo seznam lokalnih restavracij in dostopate do Michelinovega vodnika, ki vam pomaga izbrati in rezervirati mizo v restavraciji.

It sounds live 720x720

Vaša zasebna koncertna dvorana

Ne glede na to, kakšno glasbo imate najraje, zasluži si, da jo slišite tako, kot so to hoteli njeni avtorji. Prav to in nič manj lahko pričakujete v svojem novem EcoSportu. Njegov zvočni sistem B&O PLAY, razvit v partnerstvu s prestižno znamko Bang & Olufsen, vas bo s svojim vrhunskim 675-vatnim zvočnim sistemom preselil naravnost na koncert vašega najljubšega glasbenika. Za bogato in kakovostno zvočno izkušnjo bo poskrbel set desetih izjemnih zvočnikov. To napredno tehnologijo so posebej za novi EcoSport zasnovali, razvili in precizno nastavili specializirani akustiki pri B&O PLAY. Namestite se v svoj sedež, zavrtite si svojo najljubšo glasbo in se prepustite doživetju vaše zasebne koncertne dvorane v kabini vašega EcoSporta.

udobje v voznji brisalci 720x720

Brisalci, ki se samodejno prilagajajo padavinam

Brisalci s senzorji za dež se vključijo v trenutku, ko na vetrobranskem steklu zaznajo vlago, nato pa prilagajajo svojo hitrost, da zbrišejo vse, kar prinese trenutno vreme. Izbirate lahko med šestimi različnimi stopnjami občutljivosti, s katerimi določite, koliko vlage se mora nabrati, preden se brisalci vključijo.

udobje v voznji razvajanje z ogrevanimi sedezi 800x450

Razvajanje z ogrevanimi sedeži in volanom

Tako zase kot za sopotnika lahko izberete ogrevana prednja sedeža. Na voljo so tri stopnje ogrevanja, ki jih nastavite s preprostim pritiskom na gumb, rdeča lučka pa vam pokaže nastavljeno stopnjo. In ne glede na to, ali vas čaka mrzlo jutro, hladen dan ali ledena noč, vam ogrevanje volana dodatno ogreje tudi dlani in zanje poskrbi veliko bolje od para rokavic.

Set a temperature 800x450

Nastavitev temperature za optimalno udobje

Z elektronsko klimatsko napravo s samodejno regulacijo temperature (EATC), ki je na voljo kot dodatna oprema, le določite želeno temperaturo notranjosti avtomobila, sistem pa jo nato vzdržuje s pomočjo napredne klimatizacije. Z novo, tristopenjsko samodejno nastavitvijo nadzirate, kako hitro in intenzivno se vaš avtomobil segreje ali ohladi.

Key free 800x450

Brez ključa pomeni brez napora

Fordov sistem za odklepanje brez ključa omogoča zaklepanje in odklepanje avtomobila, ne da bi morali ključ vzeti iz žepa ali torbe. Idealno, ko imate polne roke ali se vam mudi!

Start your vehicle 800x450

Le en pritisk na gumb in avto oživi

EcoSport samodejno zazna prisotnost lastnega ključa, ne glede na to, ali ga imate v žepu ali v torbi. Nato preprosto pritisnete gumb za zagon vozila Ford Power in motor bo zaživel.

Storage everywhere 800x450

Dovolj odlagalnih površin za vse vaše najljubše predmete

Priročen predal pod stikalom za žaromete, plitka odlagalna površina nad predalom za rokavice, nagnjen predal za rokavice z velikim osvetljenim prostorom za pločevinke in druge predmete. Poleg tega ima EcoSport še predalnik za sončna očala, pa veliki stranski predali v vratih, kljukice za plašč in še in še. V EcoSportu najdete prostor za skoraj vse.

udobje v voznji vse na dosegu roke 800x450

Vse na dosegu roke

Popolnoma nova sredinska konzola ima vgrajen zložljiv naslon za roko, ki je pri modelih Titanium in ST-Line drsen. Pod njim je uporaben prostor za shranjevanje, medtem ko je prostor pred prestavno ročico kot nalašč za mobilne telefone. Druge uporabne funkcije vključujejo dvojni vhod USB, 12 V vtičnico in dvojno držalo za lončke, z majhnim predalčkom pred in za njim.

Clear your windscreen 800x450

Preprosto čiščenje vetrobranskega stekla

Pametna funkcija Quickclear vas v ledenih jutrih spravi hitreje na pot. Preprosto pritisnete na gumb in sistem bo odmrznil ali osušil vetrobransko steklo v nekaj sekundah, celo pri temperaturah pod ničlo, hkrati pa bo odmrznil tudi brisalce.

Wind mirrors 800x450

Zunanja ogledala, ki se sama zaščitijo

Pri modelih ST-Line in Titanium se ogledala z električnim poklopom samodejno poklopijo, ko je vozilo parkirano, in tako zmanjšajo možnost nastanka poškodb. V poklopljenem položaju ščitijo tudi privlačne integrirane smernike. Tudi ti so ogrevani, kar pomeni hitrejši odhod v ledenih jutrih.

A ray of sunshine 720x720 slaba kvaliteta

Sonce v vaši kabini

Če se želite prepustiti sončnim žarkom, lahko pri modelih Titanium in ST-Line izberete električno pomično strešno okno.