Lastnosti novega EcoSporta

Naj bo to obvladovanje terena, sproščujoče udobje in vrhunsko ozvočenje ali pa njegova zanesljivost in brezkompromisni varnostni sistemi: novi EcoSport prepriča z naborom lastnosti, zaradi katerih bo vaša vožnja samozavestna in prijetna.

FordPass 720x720

Vozna izkušnja

Vaš novi EcoSport vas bo vsak kilometer poti vse do cilja podpiral s širokim naborom Fordovih sodobnih tehnoloških rešitev.

Več
Engine that meets strict standards 720x720

Moč in učinkovitost

Ne glede na to, katerega od naprednih motorjev boste izbrali za svojega EcoSporta, boste v visoki zmogljivosti uživali kljub varčnosti in nizkim izpustom.

Več
It sounds live 720x720

Udobje v vožnji

Dovršeno notranjost dopolnjuje Fordov najsodobnejši vmesnik SYNC 3, novi zvočni sistem B&O PLAY pa bo EcoSporta spremenil v vaš novi najljubši prostor za poslušanje glasbe.

Več
Ford EcoSport-Perimeter alarm security 720x720

Brezkompromisna varnost

Pri varnosti ni kompromisov, zato novi EcoSport združuje najnaprednejšo tehnologijo, ki skrbi za vašo varnost in pomaga preprečevati nesreče.

Več
Never cold seats 720x720

Vsestranska uporabnost

Od nastavljivega dna v prtljažnem prostoru in pametnih odlagalnih prostorov do preprostega manevriranja in premagovanja ovir: vaš novi EcoSport bo na vsakem koraku podpiral vaše cilje.

Več